0
0

Informatie : Assortiment

Alles voor de Lunch heeft een zeer uitgebreid aanbod voor particulier, bedrijf en kantoor. Wij bezorgen alle produkten bij u, maar ook afhalen is natuurlijk mogelijk. Laat het U smaken!

COMPLETE LUNCHES

COMPLETE LUNCHES

Wist u dat wij al vanaf 3,95 p.p* een geheel verzorgde lunch kunnen aanbieden? Geen belegde broodjes, maar lunchen zoals u dat thuis gewend bent. Wij leveren u mandjes met diverse broodjes, schalen met vleeswaren, kaas en een schaal met groene salade naar eigen keuze. Wij merken dat de behoefte om op deze manier te lunchen steeds groter wordt. De voordelen van deze lunch zijn; vers gebakken broodjes, dagverse vleeswaren, kaas, salades, en een mand met dagvers fruit.

Alles kan zo kant en klaar op tafel worden gezet en wij ruilen de gebruikte borden en schalen weer om voor schone borden en verse producten. Wij hebben inmiddels vele enthousiaste bedrijven die de lunch op deze manier dagelijks bij ons afnemen, wij komen ons graag een keer bij u voorstellen. Belt u ons voor een offerte op maat?? *dit geldt vanaf 20 personen voor een basislunch.

Bij minder personen, prijs op aanvraag en allerlei variaties zijn mogelijk Voor kantoren, evenementen of picknicks bieden wij ook speciale lunchpakketten aan. Al onze lunchpakketten worden apart verpakt en eventueel gelabeld op naam. Onze pakketprijzen gelden vanaf 10 stuks. Heeft u speciale wensen, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Toon alle lunches
Diverse produkten

Diverse produkten

Wilt u graag zelf uw lunch of brunch zelf samenstellen, dan bieden wij een compleet "supermarkt" assortiment. Deze hebben wij ook in ons online bestelprogramma staan, staat uw voorkeur er niet bij, neem contact met ons op en in overleg nemen wij dit bij de eerstvolgende bestelling op in ons assortiment.

Toon alle diverse produkten
Dranken

Dranken

U kunt via ons online bestelprogramma diverse dranken bestellen, deze worden in verschillende volumes aangeboden. Staat uw voorkeur er niet bij, laat het ons weten, en wij kunnen dit in overleg toevoegen aan uw bestelling voor de eerstvolgende keer! Service van de zaak! Alcoholische dranken worden niet aangeboden via de website, dit i.v.m de leeftijdsgrens die gesteld wordt. Wij staan bekend om onze smoothies, wij bereiden deze vers voor u in diverse smaken.

Toon alle dranken
Maaltijdsalades

Maaltijdsalades

Een groot succes in ons assortiment zijn de maaltijdsalades, deze worden in verschillende soorten aangeboden en zijn een welkome verfrissing tijdens de lunch. Alle ingrediƫnten zijn uiteraard vers gesneden en verwerkt.

Toon alle maaltijdsalades
Rijkelijk belegde broodjes

Rijkelijk belegde broodjes

U kunt bij ons maar liefst uit elf verschillende broodjes kiezen, al onze broodjes worden vers afgebakken, dus altijd vers en soms nog warm! De vele soorten beleg van vlees, kaas, salades en pate's laten u twijfelen welk vers en rijkelijk belegd broodje u vandaag zult kiezen... Geen probleem want morgen zijn we ook open!

Toon alle belegde broodjes

Voor vragen neemt u natuurlijk contact met ons op,

Team Alles voor de Lunch